Lifestyle,  Nature

20 Times People Had No Idea What They Were Looking At, But The Internet Knew What It Was Right Away

1. Found A Rock On The Porch Of My New Home, Flipped It Over And Saw This. Is That A Fossil?

Answer: Yup, that’s a fossil. Tree trunk impression.

2. Grandmother Received This From Her Friend After His Death. Nobody At The Senior’s Center She Lives At Knows What It Is. What Is This Thing?

Answer: Opium pipe

3. I Found This Little Guy Under A Stair In A Parking Garage At The Mall. The Clothing Is Made Out Of Thread And His Hair Is Made By What Seems Like Glue Dipped Into Dirt. What Is This Thing?

Answer: It is a worry doll. You tell your worries to it, and put it under your pillow at night. It’s supposed to take away your worries while you’re sleeping.

4. My Girlfriend Found These In Her Dinner? Are They Seeds?

Answer: Pretty good picture of insect eggs.

5. This Sticker On The Inside Cover Of A Second-Hand Bible. Pretty Sure It Depicts A Partridge And A Fig Tree, Both Of Which Have Biblical Connections But No Idea What It Means

Answer: No Bush/Quail. 1992 election sticker.

6. Some Kind Of Explosive Lying On The Floor Of Server Room?

Answer: It’s a Sagger Missile A Russian MCLOS ATGM. Good luck w that bud.

7. Found This White Fuzzy Thing In My Basement, Mother Freaked Out. What Is This Thing?

Answer: Spiders infected with fungus look like this.

8. Saw On My Flight To Cali. What Is This Thing?

Answer: Specifically, this looks like Concentrated Thermal Solar. It uses mirrors to reflect the light to a central tower which is barely visible in your picture due to the glare coming off of it. The light is then converted to heat where it drives a steam turbine, or some other heat engine.

9. Went Exploring In White Sands, New Mexico, And Found An… Object. What Is This Thing?

Answer: Looks like it could be titanium – titanium spheres of similar size are a relatively commonly found space debris

10. Anyone Know What Those Round Impressions Are Called, And What Are They For?

Answer: Old windows were made of glass spun out into flatness. That’s the center of the spin.

New windows are made of glass floated on a pool of molten tin, which makes very flat panes without any annoying bullseyes.

EDIT: this is also the source of the myth that glass is a liquid and flows over time. See the center pane of your picture? Someone took the time to get a “good” pane for the center of the window, without any bullseye – put your best pane in that spot, obviously. But the glass is still of uneven thickness, getting thicker closer to the bullseye. So people look at panes like that, with thicker glass in one part, and decide that “hey, the glass must have started off perfectly flat and flowed over time”. But no. The glass flowed when it was molten (1500 degrees C!) and does not flow at room temperature.

11. This Belonged To My Great Grandfather. What Is This Thing?

Answer: If it’s legit, that’s a really old Gibson, from between 1903 and 1933. It’s going to be worth more than you think, so be really careful with it. Seriously.

12. I Found This Jammed In My Front Door Lock, It’s About 1.5” Long. What Is This Thing?

Answer: It’s a tension wrench from a lock pick set.

13. Found This In House I’m Tearing Apart In A Book Like Someone Wanted To Keep Them Don’t Think It’s Real Money

Answer: Its money from the Philippines when it was occupied by Japan in 1941.

14. I Saw This “Cloud” On My Way To Work Yesterday Morning, May 22nd, At 5 Am Est. Other Than This, The Sky Was Completely Clear. What Is This Thing?

Answer: Rocket launch. I live near a launch complex. See this a lot.

15. What Is The Point Of Such A Device?

Answer: USB charging condom. This way you can plug your phone into a random USB port and be sure that no data is exchanged. Only the power pins are passed through to the phone. Also called a sync stop.

16. These Were Free Roaming At A Zoo So Didn’t Have A Sign/Info On Them. Thought They Were Hares But Walked-on All Fours And Hand Quite Long Front A Back Legs. What Is This?

Answer: Patagonian Cavy.

17. What Are These Things And What Are They Doing?

Answer: They’re European red slugs. And they’re doing it.

18. Bathroom Coat Hangers That Can Move Up Or Down. Why Would You Want Them Downward?

Answer: We call them anti-ligature. If the rest of the items in the room aren’t also anti-ligature (door knobs, door hinges, tp dispenser, etc) then it doesn’t make much sense to have it there. If everything else IS, then you’re in a room designed for individuals that are a suicide risk.

19. Researching Plantation Houses In The 1700s. What Is The Thing Hanging From The Ceiling In This Dining Room?

Answer: Very early ceiling fan. The rope at the top would be pulled to create the back and forth motion to fan the air and keep flies away from the table during a meal.

20. Saw This Natural Phenomenon Near My Home. What Is This Thing?

Answer: Lenticular cloud.

Source: The Mind Circle